Lütfen öncelikle şunu belirteyim..
Emek vermeden oturdugunuz yerden para kazanamazsınız..
Gerçekten yapıp parayı çekebilirsiniz..
Görevler basit..
XT Borsası Çekilebilir 30$ Kazan!
Etkinlik Sayfasına Tıkla:
【XT x Dünya Kupası 2022】Yardım!Sadece bir tık ötede, XT'de 30USDT alabilirim! XT.COM - The World's First social infused exchange-Blockchain Crypto Exchange, Cryptocurrency Exchange, Bitcoin Trading, Ethereum price trend, XT, XT.COM, BTC price, ETH wallet registration, LTC price, Binance, LINK Price, DeFi, NFT, Poloniex, Bittrex, huobi, okex, coinbase,uniswap
Adımlar;
Kayıt ol ve kimliğini doğrula.(Kyc 2 )
Etkinlik sayfasındaki belirtilen görevleri yap.
Çekilebilir 30$ kazan. (Trx Yap Çek fee 1 trx)
Mutlaka Okuyun :
Ödül havuzu günlük olarak yenileniyor.
Türkiye saati ile her gün 11:00'da ödül havuzu tekrar yenilenecek.Görevler sıfırlanacak. (10 GÜN BOYUNCA ÖDÜL ALABİLECEKSİNİZ!)
Görevler (Taktik);
Her seferinde mobil veri kullanarak farklı tarayıcılarda etkinlik linkinizi tıklama yapın. (12 tıkama görevi)
3 mail kullanarak XT borsasına kayıt açın.Kyc gerekmez. (3 kayıt görevi)
Çevrenizdeki arkadaşlarınızı borsaya kaydedin kyc 2'ye kadar yapsın. (3 Kyc'li kayıt görevi)
【XT x Dünya Kupası 2022】Yardım!Sadece bir tık ötede, XT'de 30USDT alabilirim! XT.COM - The World's First social infused exchange-Blockchain Crypto Exchange, Cryptocurrency Exchange, Bitcoin Trading, Ethereum price trend, XT, XT.COM, BTC price, ETH wallet registration, LTC price, Binance, LINK Price, DeFi, NFT, Poloniex, Bittrex, huobi, okex, coinbase,uniswap
Emek vermeden oturdugunuz yerden para kazanamazsınız..
Gerçekten yapıp parayı çekebilirsiniz..
Görevler basit..
XT Borsası Çekilebilir 30$ Kazan!